Friday, June 29, 2012

idea: baju sanding


from Arma



simple dan cantik dan sangat suka!!
ini adalah angan-angan sahaja ye..
baju sanding nanti aku pilih je apa yg ada..
takde masa dah nak tempah lain.. wuhuuu~
ok, baju sanding tak pilih lagi..
fine, takde masa..
fine, sibuk tahap tah pape..
fine, nak jadi suri rumah!
ok, sila apply di SINI!!!!!


Sunday, March 25, 2012

idea: baju nikah {perempuan}


ini idea baju nikah saya.. chewaahhh!
must be simple & adorable.. ;)
yang pastinya kurung moden sahaja..
insyallah~

kain, inspired from sabsabby..

bahagian pergelangan tangan nak macam kat bawah ni..

final outcome:
[gOogle]

hehe.. boleh ke macam ni?
hope semuanya berjalan lancar.. doakan ok!

now nak siap2 gi kenduri kawen kat Beranang,
lepas balik kenduri nak tempah baju nikah,
for me and N :)

Saturday, March 24, 2012

idea: baju nikah {lelaki}


assalamualaikum..
after long hiatus.. huuu~
tak banyak progress pun bulan ni..
cuma nak kene hantar baju nikah je..

design for me..??
not yet. ('.')
yang pastinya simple & adorable.. boleh..?? hehe..

now kita tengok design baju nikah untuk lelaki okay!
*stock artis je semua gambar2 kat bawah ni.. hehe

N, nak ke baju macam ni..?? erkk.. tak mau laa~

too simple kan..?

ni sy suka, tapi tak suka pasangan ni.. boleh? heee~

yang ni lebih baik.. sejuta kali sy suka!

baju melayu baisa, simple & nice!

yang ni nampak smart, tapi nanti kalau nak pakai banyak2 kali nampak pelik pulak..

yang ni..? memang lain dari yang lain ;)

pilihan hati N:
 [pictures: gOogle]

N, mana2 pun pilihan awak, sy tetap kat hati awak kan? kan? hehe..