Thursday, September 03, 2015

she is two!


happy 2nd birthday my dear daughter!
umi will always love you.
please love me too! :)


Monday, August 10, 2015

addict!


my current addiction ;p




Wednesday, July 22, 2015

selamat hari raya


assalamualaikum,
macam tahun lepas,
masih bertiga :)

selamat hari raya maaf zahir batin!

#teamrayamakkauhijau ;D


mak pak yang terlebih excited.. kekeke~

Thursday, July 09, 2015

tantalizing thursday: #ashamedina terawih?


assalamualaikum,
fuh..fuh..fuh.. tiup habuk skitttttt~ :D

aku dah pindah masuk rumah,
alhamdulillah~

nina insist to join me.. dah besar nanti jangan tak follow ye nak~

Monday, April 06, 2015

dua hari satu malam kat avillion :)


assalamualaikum.

hari sabtu,
lepas kenduri kat kampung,
kita decide untuk bermalam kat port dickson.
disebabkan grand lexis dah fullhouse,
kita stay kat avillion port dickson.

lepas kenduri dalam kul 5 macam tu kitorang 
dah gerak gi PD.
check in dalam kul 5.30 petang~

sampai je hotel, hujan pun turun dengan lebatnya~
nasib baik hujan tak lama.
petang tu sempat gak lah nina mandi kat pool...

overall,
nora bagi lima bintang!!
tak puas stay 1 malam.
next time kena stay bermalam-malam,
baru puas.. hehehe ;p

night view from our chalet..



morning walk at the beach!

my baby daughter yang tak boleh duduk diam ;)

amboi, bersantai sangat ni.. hehe~

my baby boom baru bangun tdo..

my little family.
check out pukul 12.00pm,
then gerak g melaka.
b4 tu sempat singgah ostrich farm @ PD.
sampai melaka dalam kul3 macam tu~






percutian singkat penuh bermakna!
chewahhhh~


Sunday, March 15, 2015

payudaraseksigebu_dlm5hari

hahaha. macam-macam. should i or shouldn't i...? :'D

Wednesday, March 04, 2015

ww: bahaha :D

omii saya punya kerja.. 
nina got misai

Wednesday, January 14, 2015

feeling annoyed: instashop

dah macam trend pulak online shop dok swap review kat instagram. macam-macam dorang jual. review memang gempak kebabow! tapi bila gi kat dorang punya ig, tak leh nak tgk sbb private.

annoying tau tak??!!!


#saveduit
#takyahshopping

ok. bye.