Friday, December 02, 2016

I love my job?

Hmm.. maybe~ mahahaha..
Love - bila kena outstation pastu angkut anak-anak sekali.. hihi~
last month je sampai 2x kena pergi Melaka.
1st dengan M&M, 2nd balik hari je, penat!

Tapi demi tuntutan kerja, keluarga, dan negara, ku gagahi juga! :D


sebelum balik kita take picture dulu!

M1 tengah intai pool.. hari-hari tanya bila boleh mandi pool.. 

disebabkan umi bz kerja sepanjang kat melaka, hari last tu baru dapat bawak M&M jalan2.. tu pun naik cruise je.. lama gak naik cruise ni, M&M memula excited, lama2 bosan..

2nd time pergi melaka - balik hari je. 
pergi dengan driver.
walaupun tak drive, penat dia bukan main!
pagi2 dah gerak.
keluar kat exit simpang empat.
kiri kanan jalan dah banyak yang berubah.
bila dikira-kira, 
dah dekat 10 tahun aku habis belajar kat melaka rupanya~

depan rest. ni lah aku mintak tolong kat abang askar sbb kereta tiba2 mati xleh nak start.. kekeke.. zaman memula dapat lesen, ada hati nak jalan2 gi bandar.. haha.. dalam kereta tu ada 3 orang. aku je yang ada lesen masa tu. now, yang  2 tu dah ada lesen, tapi belum pernah diorang bawak aku jalan2 T.T


pantai puteri.. gambar dari dalam kereta. sekali bila zoom, rupa2nya gambar tandassss.. haha

famous keria antarabangsa.. so yummylicious!

i'm not teacher. this is office building. school design (^.^)'

sampai rumah dari melaka, anak2 tengah main kat luar. hilang penat!

sill i love my job?
hmm..
boleh laaaa...
hehehe..
alhamdulillah..



part of selat melaka.
  
xoxo