Wednesday, May 31, 2017

best NENAS ever!

assalamualaikum.

aku bukan orang yang suka makan nenas.
dulu masa kerja kat upm,
ada gak makan nenas.
sebab nenas upm manis sedap dan marvelous!

kat rumah mak,
boleh dikatakan every week mak pak aku beli nenas.

ada satu hari tu,
aku pun try la nenas dgn kicap kipas udang.
wow!
sedapnye!!

"nenas beli kat mana ni mak?"
"kat pasar karat shah alam"


murah kot. selalu beli 2-3 biji. siap potong!

sekarang,
gigih la aku ke shah alam untuk membeli nenas ni..
kadang tu gi sana semata nak beli nenas jeee..
gigih!

Thursday, May 25, 2017

selamat berpuasa!

assalamualaikum..

dah nak habis bulan mei.
lusa dah nak puasa.
aku, masih disini, seperti biasa.

congratulation to me! :D


selamat berpuasa semua!
 .

Tuesday, April 25, 2017

my number two is one!

assalamualaikum.

she is one!
cepatnya masa berlalu.
rasa macam baru bulan lepas lahirkan dia.. 
mahahaha :D

happy birthday adik!


adik,
please be good.
omiii love you!

xoxo

Monday, April 03, 2017

hello 2017!


assalamualaikum.
happy new year!
(^______^)


i'm good.