Saturday, March 24, 2012

idea: baju nikah {lelaki}


assalamualaikum..
after long hiatus.. huuu~
tak banyak progress pun bulan ni..
cuma nak kene hantar baju nikah je..

design for me..??
not yet. ('.')
yang pastinya simple & adorable.. boleh..?? hehe..

now kita tengok design baju nikah untuk lelaki okay!
*stock artis je semua gambar2 kat bawah ni.. hehe

N, nak ke baju macam ni..?? erkk.. tak mau laa~

too simple kan..?

ni sy suka, tapi tak suka pasangan ni.. boleh? heee~

yang ni lebih baik.. sejuta kali sy suka!

baju melayu baisa, simple & nice!

yang ni nampak smart, tapi nanti kalau nak pakai banyak2 kali nampak pelik pulak..

yang ni..? memang lain dari yang lain ;)

pilihan hati N:
 [pictures: gOogle]

N, mana2 pun pilihan awak, sy tetap kat hati awak kan? kan? hehe..


No comments: