Thursday, November 06, 2014

em.. in short, kurang adap.


assalamualaikum.

judge your self..
kalau tak nampak, sila zoom in~


it happened at IKEA.

aku ni bukan lah selalu gi ikea.
kalau pergi pun memang untuk beli barang.
jarang nak round kat showroom.

last month,
aku gi ikea dengan N.
nak survey perabot dan beli barang.
kalau dah kata nak survey, ofkos la kena g showroom kan~
pastu ada kakak ni pangkat mak-mak around late 30teen,
dok lepak kat sofa (sila rujuk gambar kat atas).
ok, lepak kat sofa aku tak kisah lagi,
tapi, kaki tu.. kaki tu..
memang CANTIK sangat kat atas coffee table tu kan?!
adoi... kak, kalau nk main hp tu, buat la kat rumah..
aku nak tgk harga meja ni pun terbantut kau tau tak!!


p/s: biar luar nampak setinggan dalam macam kondo,
jangan luar nampak kondo tapi dalam macam setinggan!

No comments: