Thursday, May 26, 2016

kemana sahaja dengan anak


assalamualaikum.

seriously!
aku kalau pergi mana-mana, mesti nak bawa anak.
walaupun pergi check up.
setiap kali aku check up kat ppum,
#ashamedna tak pernah tinggal.
mesti ikut.
N selalu kena pow! haha..
ye la kadag-kadang check up sampai 2-3 jam,
selalu N bawa dia main kat playground.
depan playground tu ada kedai.
surprise egg sampai 2-3 biji dia beli..

aku dengan N kalau boleh kat semua tempat nak bawa anak..
tak leh tinggal!
insyaallah dah ada 2 orang anak ni pun macam tu..
cumanya tahap kesabaran perlu ada diperingkat yg tinggi sekali!
hahaha..

umur-umur #ashamedia ni memang tengah ligat..
semua nak explore!
anak, semoga menjadi anak yang bijak dn cergas!

last day check up at PPUM
kakak kiss baby~

sebab tu kalau aku pergi kursus or kerja outstation,
#ashamedina mesti ada.
kalau outstation 5 hari, sekurang-kurangnya hari ke 3 tu mesti dia ada kat hotel.
yang selalu jadi mangsa ialah N dan adik aku.. hihi
kalau adik aku cuti, dia boleh la jaga anak aku..
kalau N, memang dia kena amik cuti demi isteri dan anak tercinta! (^.^)
layan je la ye~


mungkin aku ni jenis mak-mak yang takleh pisah dengan anak.
nanti kalau anak masuk asrama macam mana la kan...?? huhu~

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)