Wednesday, May 31, 2017

best NENAS ever!

assalamualaikum.

aku bukan orang yang suka makan nenas.
dulu masa kerja kat upm,
ada gak makan nenas.
sebab nenas upm manis sedap dan marvelous!

kat rumah mak,
boleh dikatakan every week mak pak aku beli nenas.

ada satu hari tu,
aku pun try la nenas dgn kicap kipas udang.
wow!
sedapnye!!

"nenas beli kat mana ni mak?"
"kat pasar karat shah alam"


murah kot. selalu beli 2-3 biji. siap potong!

sekarang,
gigih la aku ke shah alam untuk membeli nenas ni..
kadang tu gi sana semata nak beli nenas jeee..
gigih!

No comments: